Skip to main content

Πωλούσαν ηρωίνη και κάνναβη από το σπίτι τους στον Δενδροπόταμο

Οι τρεις γυναίκες σε οικία τους στην περιοχή του Δενδροποτάμου απέκρυπταν τις ποσότητες ηρωίνης, κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων.

Την οικία στην οποία διέμεναν στην περιοχή του Δενδροποτάμου χρησιμοποιούσαν ως χώρο απόκρυψης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, τρεις γυναίκες, οι οποίες συνελήφθησαν έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τρεις ημεδαπές ηλικίας 35, 49 και 48 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, στην οικία, οι δράστιδες προέβησαν στην πώληση ποσότητας ηρωίνης σε 36χρονο ημεδαπό, ο οποίος και συνελήφθη.

Στην κατοχή του 36χρονου, βρέθηκε η αγορασθείσα ποσότητα ηρωίνης καθώς και ναρκωτικά δισκία, ενώ όπως προέκυψε, σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για κλοπή.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία, καθώς και στην κατοχή των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

⦁    207,47 γραμμάρια ηρωίνης,
⦁    86,38 γραμμάρια κάνναβης,
⦁    Ναρκωτικά δισκία,
⦁    Χρηματικό ποσό 734,60 ευρώ, προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών,
⦁    1 ηλεκτρονική ζυγαριά και
⦁    1 κινητό τηλέφωνο.

Κατά την έρευνα στην οικία εντοπίσθηκε και συνελήφθη 41χρονος ημεδαπός, τη στιγμή που επιχειρούσε να προμηθευτεί ποσότητα ηρωίνης από τις γυναίκες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.