Skip to main content

Πονοκέφαλος στον ΠΑΟΚ για την κατανομή των εισιτηρίων του τελικού

Οι ιθύνοντες του Δικεφάλου του Βορρά έχουν να λύσουν ένα σημαντικό πρόβλημα, εφόσον δεν αυξηθεί τελικά ο αριθμός των εισιτηρίων που προτείνει η ΕΛΑΣ

Μέχρι χθες δεν είχαν ληφθεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι αποφάσεις για τη «μοιρασιά» των εισιτηρίων του τελικού του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, κόντρα στην ΑΕΚ. Κάτι που είναι λογικό, καθώς παρά τις αρχικές προτάσεις της ΕΛΑΣ, δεν προσδιορίστηκε ο ακριβής αριθμός τους που αντιστοιχεί στους φίλους του Δικεφάλου του Βορρά.

Στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, σύμφωνα με το Metrosport.gr, εκτιμούν πως ο τελικός αριθμός θα είναι μεγαλύτερος από τις 13.000 που πρότεινε χθες η αστυνομία. Ακόμη όμως κι αν αποφασιστεί να μοιραστούν οι δύο ομάδες από 16.000 εισιτήρια (για παράδειγμα) και πάλι η κατανομή θα είναι δύσκολη, καθώς πρέπει να εξυπηρετηθούν όλοι οι κάτοχοι διαρκείας της φετινής σεζόν (ανέρχονται στις 11.396) και ένας σημαντικός αριθμός να δοθεί στους συνδέσμους φίλων ΠΑΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση, και εφόσον δεν αλλάξει κάτι στην αρχική πρόταση της αστυνομίας, η κατανομή των εισιτηρίων θα αποτελέσει ένα πραγματικό πονοκέφαλο για τους επιτελείς του Δικεφάλου.