Skip to main content

Ποντίκης: Σταθερότητα αντάξια της ιστορίας του Ηρακλή στη Super League

«Αν δεν βρεθεί επενδυτής, θα υπάρξουν 4-5 μέσα από την οικογένεια που θα τρέξουν τον σύλλογο», δήλωσε ο διοικητικός σύμβουλος του «Γηραιού»

Την αισιοδοξία του για την επόμενη ημέρα του Ηρακλή εξέφρασε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Νίκος Ποντίκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διοικητικός σύμβουλος του «Γηραιού»:

«Ξέραμε τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε και φυσικά προσπαθούμε να τα αντιμετωπίσουμε, έχουμε δρομολογήσει αρκετά πράγματα και πιστεύω είμαστε σε καλή σειρά και να έχουμε αίσιο αποτέλεσμα. Το θέμα της εύρεσης επενδυτή είναι ανεξάρτητο και κοιτάμε και εκεί για να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος και μέχρι τότε θα τρέχουμε εμείς τις εξελίξεις.

Οι περισσότεροι παίκτες θα μείνουν δεν έχουν θέμα. Και πέρυσι δεν υπήρχε επενδυτής, αλλά τα βγάλαμε εις πέρας. Εμείς θέλουμε έναν αξιόλογο και νοικοκύρη, δεν θα τη ξανά πατήσουμε όπως στο παρελθόν. Είμαστε υποχρεωμένοι να τρέξουμε όλα τα ζητήματα της ομάδας.

Αν δεν βρεθεί επενδυτής, θα υπάρξουν 4-5 μέσα από την οικογένεια του Ηρακλή που θα τρέξουν τον σύλλογο. Γίνονται επαφές, αλλά μέχρι στιγμής πάμε για πολυμετοχικότητα. Μετεγγραφές θα γίνουν, έχουμε χρόνο ακόμα. Στις 23 Ιουλίου ξεκινάμε και δεν γίνεται ο Ηρακλής να είναι κομπάρσος στη Football League.

Εμείς θέλουμε να επιστρέψουμε και να γίνουμε ένας υγιής σύλλογος και να έχουμε σταθερότητα στη Super League, αντάξιας της ιστορίας του Ηρακλή. Ο κ. Βαφειάδης και όλοι μας δεν δεχόμαστε να ανέβει μόνο μία ομάδα από τη Football League. Άλλα είναι τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εμείς θα έχουμε φωνή για όλα τα ζητήματα. Έχουμε μιλήσει με τον κ. Βασιλειάδη για τα χρέη που άφησε ο Παπαθανασάκης».