Skip to main content

Διαμαρτυρία ενάντια στους πλειστηριασμούς στη Θεσσαλονίκης (vid)

Απηύθυναν κάλεσμα για διαμαρτυρία την επόμενη Τετάρτη με συγκέντρωση στις 18:00 στο άγαλμα Βενιζέλου με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού

Πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενάντια στη διενέργεια πλειστηριασμών, πραγματοποίησαν μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης.

Νωρίτερα οι διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν στην συμβολή των οδών Τσιμισκή με Αριστοτέλους, ενώ στη συνέχεια πέρασαν από διάφορα συμβολαιογραφεία στο κέντρο της πόλης, όπου φέρεται να διενεργούνται πλειστηριασμοί, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα.

Μάλιστα, αντιπροσωπεία τους ζήτησε να ανέβει σε ένα από αυτά, ωστόσο η Αστυνομία δεν τους το επέτρεψε.

Στη συνέχεια πορεύτηκαν από τις οδούς Βενιζέλου και Ερμού, ενώ κατέληξαν στη συμβολή Εγνατίας και Αριστοτέλους, αφού πρώτα φώναξαν συνθήματα κάτω από τα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Ακόμη, απηύθυναν κάλεσμα για διαμαρτυρία την επόμενη Τετάρτη με συγκέντρωση στις 18:00 στο άγαλμα Βενιζέλου με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της παρουσίας του στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας.

Σημειώνεται ότι η κυκλοφορία επί της Κουντουριώτου, όπου βρίσκεται ένα από τα συμβολαιογραφεία, διεκόπη για λίγη ώρα ωστόσο έχει δοθεί πλέον στην κυκλοφορία.