Skip to main content

Πορεία από οδηγούς φορτηγών σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Παράλληλα, σήμερα θα πραγματοποιηθεί μία ακόμη μικροφωνική στον πεζόδρομο του Κορδελιού και μία παράσταση διαμαρτυρίας στο Ωραιόκαστρο.

Εκδήλωση διαμαρτυρίας για τα προβλήματα στις χερσαίες μεταφορές θα πραγματοποιήσουν οι οδηγοί φορτηγών σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, οι οδηγοί με τα φορτηγά τους προγραμματίζουν συγκέντρωση στην οδό Πόντου στο Καλοχώρι (περιοχή Β' ΚΤΕΟ) στις 10:30 το πρωί. Από εκεί σκοπεύουν να ξεκινήσουν τη διαδρομή τους μέσω Λαχαναγοράς έως τα διόδια Μαλγάρων, όπου θα πραγματοποιήσουν και το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο για τους συναδέλφους τους που έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο.

Κατόπιν, θα παραδώσουν έγγραφη διαμαρτυρία στον προϊστάμενο των διοδίων και θα επιστρέψουν στο Καλοχώρι, περί τις 2μ.μ..

Όπως ανέφεραν σε σχετική συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, το ύψος του κόστους των διοδίων είναι δυσβάσταχτο.

Κατόπιν, στις 11:00, στον πεζόδρομο του Κορδελιού, μέλη της Πρωτοβουλίας Ανοικτής Συνέλευσης Δυτικών Συνοικιών θα πραγματοποιήσουν μικροφωνική ενάντια σε εκπόνηση έκθεσης από εταιρεία τηλεπικοινωνίας για το θέμα της δυσοσμίας στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Τέλος, στις 12:00, σε εταιρεία πρώτων ύλών καλλυντικών στο Ωραιόκαστρο, άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα κάνουν παράσταση διαμαρτυρίας για απόλυση εργαζόμενης.