Skip to main content

Πόρτο Καρράς: Στις 20 Δεκεμβρίου το αυτόφωρο του διευθύνοντος συμβούλου

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της μήνυσης που έχει υποβάλλει ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου και ο πρόεδρος Εργαζομένων του ξενοδοχείου, κατά του διευθυντή του Πόρτο Καρράς.

Αναβλήθηκε σήμερα, για τις 20 Δεκεμβρίου,η εκδίκαση της μήνυσης που έχει υποβάλει ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Άγγελος Πράτσας, και ο πρόεδρος Εργαζομένων του ξενοδοχείου, Γιώργος Τούμπας, κατά του διευθύνοντος συμβούλου του Πόρτο Καρράς, Βασίλη Βασιλάκη, ο οποίος είχε συλληφθή με τη διαδικασία του αυτοφώρου την Παρασκευή, για να αφεθεί στη συνέχεια ελεύθερος.

Σημειώνεται ότι την ίδια ημέρα εκκρεμεί και η εκδίκαση της υπόθεσης των μηνύσεων του κ. Βασιλάκη κατά δύο συνδικαλιστών και του κ. Πράτσα.

Ωστόσο, φαίνεται ότι άνοιξε ο δρόμος συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, ύστερα από τη συνάντηση που πραγματοποίησαν το Σαββατοκύριακο, κατά την οποία οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την πρόθεσή τους να σταματήσουν την απεργία αν πληρωθούν τα δεδουλευμένα του μήνα Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου καθώς και το δώρο των Χριστουγέννων.

Από την άλλη πλευρά, ο κ, Βασιλάκης δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα αιτήματά τους στη διοίκηση, η οποία φαίνεται διατεθειμένη να αναζητήσει πηγές χρηματοδότησης στο εξωτερικό ώστε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις και το συγκρότημα να επανέλθει σε ομαλή λειτουργία.