Skip to main content

Πώς δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι την Κυριακή ο οδηγός ταξί

Ο οδηγός ταξί αφού είπε στον αλλοδαπό άντρα πως δεν έχει χρήματα, προσπάθησε να τον απωθήσει με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι.

Από τις Σέρρες ήταν ο οδηγός ταξί που δέχθηκε το βράδυ της Κυριακής επίθεση από έναν αλλοδαπό άντρα.

Ο δράστης, αφού πλησίασε τον οδηγό του ταξί του ζήτησε να τον μεταφέρει από τις Σέρρες στην πόλη της Θεσσαλονίκης για να παραλάβει την σύζυγό του.

Ο αυτοκινητιστής αφού του ζήτησε τα χαρτιά παραμονής του πελάτη, αποδέχθηκε να τον μεταφέρει.

Σύμφωνα με το infonews24.gr όταν έφτασαν εκεί ο αλλοδαπός πελάτης προφασιζόμενος ότι δεν γνωρίζει την οδό άλλα μόνο τον δρόμο, έβαλε στην διαδικασία τον Σερραίο οδηγό να κάνει ''βόλτες'' στην πόλη της Θεσσαλονίκης με σκοπό να τον οδηγήσει σε ερημικό σημείο όπως και τελικά έγινε στην περιοχή του Ωραιοκάστρου.

Εκεί ο αλλοδαπός βγάζοντας μαχαίρι απείλησε τον οδηγό και του ζήτησε ότι χρήματα είχε επάνω του. Ο οδηγός αφού του είπε πως δεν έχει χρήματα, προσπάθησε να τον απωθήσει με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι.

Ο οδηγός του ταξί διατηρώντας την ψυχραιμία του προσπάθησε να ειδοποιήσει προπορευόμενη νταλίκα όπως και τελικά έγινε. Αμέσως μετά από αυτή την κίνηση ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Την υπόθεση ερευνά πλέον η αστυνομία.