Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018
x

ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH VOLLEY ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Ο Γ. Μπουτάρης συμφώνησε με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Γ. Καραμπέτσο ώστε να διεξαχθεί το μεγαλύτερο καλοκαιρινό τουρνουά beach volley στη Θεσσαλονίκη

Σε ένα μεγάλο γήπεδο beach volley θα μετατραπεί το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις αρχές Ιουνίου, η πλατεία Αριστοτέλους.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, Γιώργος Καραμπέτσος μίλησε με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη με τους δύο άνδρες να συμφωνούν, ώστε να διεξαχθεί το μεγαλύτερο καλοκαιρινό τουρνουά beach volley στη μεγαλύτερη πλατεία της πόλης.

«Έγινε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας βόλεϊ με στόχο στις αρχές Ιουνίου να γίνει ένα τριήμερο beach volley στην πόλη μας. Είχε γίνει και παλιότερα και είχε πολύ μεγάλη επιτυχία. Θα ξκεκινήσουμε τις διαδικασίες, να περάσει από τα Δημοτικά Συμβούλια για να μπορέσουμε να το πραγματοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Αυτοί οι αγώνες θα πλαισιώνονται και από άλλες εκδηλώσεις», δήλωσε ο κ. Μπουτάρης.

«Μετά την περυσινή επιτυχία που είχαμε στο beach volley, έχουμε στόχο στόχο κάθε χρόνο να πηγαίνουμε και καλύτερα. Η επιτυχία έκαναν τα Masters... γαμπρούς και η.. νύφη του Θερμαϊκού μας κάλεσε για να συνδιοργανώσουμε αυτό το event. Δώσαμε την συγκατάθεσή μας και μετά την διαδικασία που υπάρχει για το τυπικό του θέματος, είμαι σίγουρος ότι οι αγώνες θα έχουν τεράστια επιτυχία», ανέφερε με τη σειρά του ο κ. Καραμπέτσος.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού στην πλατεία Αριστοτέλους.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ