Skip to main content

Ειρωνική υποδοχή από το γαλάζιο στρατόπεδο στα... αερόστατα Μπουτάρη

Δηκτικά σχόλια από τους Δ. Γαλαμάτη, Π. Μπίλλια και Ν. Ταχιάο για την πρόταση του δημάρχου Θεσσαλονίκης να πετούν αερόστατα πάνω από την πόλη.

Άμα είσαι ταγμένος να δημιουργείς θέματα σ' αυτή την πόλη... Τα αερόστατα του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, έγιναν viral μέσα σε λίγες ώρες. Τα σχόλια στο facebook παίρνουν και δίνουν για την ιδέα του δημάρχου να πετούν αερόστατα πάνω από τη Θεσσαλονίκη, με τη βάση τους να είναι στον Α' προβλήτα του λιμανιού.

Ενδιαφέρον έχει η υποδοχή της... πρότασης από «γαλάζιους» επώνυμους Θεσσαλονικείς, όπως ο Δημήτρης Γαλαμάτης, ο Πάρις Μπίλλιας κι ο Νίκος Ταχιάος.

«Όταν το πρόγραμμα της "Πρωτοβουλίας" ακουμπά στον ...Ιούλιο Βερν.

Ασφαλώς και να συναντήσει τον πρωθυπουργό για το θέμα. Επιπλέον να δοθεί η δυνατότητα οι "πτήσεις" να περιλαμβάνουν και το "Γύρο του κόσμου σε 80 μέρες", με το Φιλέα Φογκ να συνοδεύει ...τους ταξιδιώτες! Εκτός κι αν είναι πρόταση νέα, εκτός προγράμματος. Πρόταση α λα Ιούλιος Βερν σκέτο...», γράφει ο Δημήτρης Γαλαμάτης.

«Μετά το τελεφερίκ θα έχουμε και αερόστατα. Το σκεφτόντουσαν πολύ καιρό πριν μας το πούνε; Δεν υπάρχει καμία σωτηρία σε αυτή την πόλη», αναφέρει ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ, Πάρις Μπίλλιας.

«Φοβάμαι όμως μην συγκρουστούν με τα καλώδια του τελεφερίκ», τονίζει ο Νίκος Ταχιάος.

Πάντως ένα θέμα με τον ουρανό της πόλης ο κ. Μπουτάρης όντως φαίνεται να το έχει. Μια με το τελεφερίκ, μια με το αεροδρόμιο στα Κουφάλια, τώρα με τα αερόστατα...