Skip to main content

Πόσες φορές έχει «παραδοθεί» το Στρατόπεδο του Παύλου Μελά στον Δήμο;

Τα χρυσά εφάπαξ στη ΔΕΣΦΑ και η εκτόξευση μισθών στον ΟΔΔΗΧ, οι τραμπούκοι αγρότες, αλλά και η σχέση Podemos και ισπανικών εφημερίδων.

Πανομοιότυπα και με ταχείς ρυθμούς τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα επίδειξης του «ηθικού πλεονεκτήματος» της Αριστεράς. «Χρυσό εφάπαξ» εξασφάλισε στον εαυτό του ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΣΦΑ. Τώρα κατάλαβαν όλοι πλέον πώς ορίζει η Αριστερά το ήθος της σε αντίθεση με την… ανηθικότητα του άλλου 90% του ελληνικού λαού.

Όχι βέβαια ότι οι προηγούμενοι ήσαν «μωραί παρθέναι». Αλλά κατηγορούνταν για διαφθορά, την οποία θα απάλειφε η Αριστερά. Όμως, οι καινούργιοι αποδείχθηκαν δάσκαλοι σε μαϊμουνιές. Κι εκείνο που με εντυπωσιάζει, είναι ότι δεν δίνουν πεντάρα για τις αποκαλύψεις, για την εικόνα που παρουσιάζουν, ούτε για τους χαρακτηρισμούς που τους προσάπτουν.

Κι επειδή δεν ντρέπονται, κι επειδή ξέχασαν ότι μας έλεγαν πως το νόμιμο πρέπει να είναι και ηθικό, πέρασαν στην ζούλα διάταξη σε άσχετο νομοσχέδιο, που προβλέπει τον διπλασιασμό του μηνιαίου μισθού του γενικού διευθυντή και του αναπληρωτή γενικού διευθυντή του ΟΔΔΗΧ. Συγκεκριμένα, «εκτοξεύει» τον μισθό από τα 4.631 ευρώ τον μήνα στα 8.315 ευρώ!

Είκοσι φορές παραπάνω, από έναν επιστήμονα με μεταπτυχιακά και ντοκτορά, που δουλεύει ως σερβιτόρος για να επιβιώσει. [Μωρέ, τι είναι ετούτοι;]

«Άλλο ο διάλογος τον οποίο επιδιώκουμε και υπηρετούμε και άλλο ο τραμπουκισμός», είπε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, μετά το φιλοδώρημα με χημικά στους αγρότες της Κρήτης. Ύστερα βέβαια, όπως συμβαίνει πάντα μετά από την εξωτερίκευση των μύχιων σκέψεων, επιχείρησε να τα μπαλώσει.

Ως αντιπολίτευση, τους ίδιους διαδηλωτές, με την ίδια συμπεριφορά, τους αποκαλούσαν τραμπούκους, ή τότε ήσαν καταπιεσμένοι από την επάρατη Δεξιά; Και πώς χαρακτήριζαν τις ενέργειες των ΜΑΤ και την ρίψη χημικών; [Όπως το δίδυμο Σαμαρά-Βενιζέλου έκαναν πρωθυπουργό τον Τσίπρα, έτσι κι αυτός εργάζεται πυρετωδώς για τον Μητσοτάκη. Άραγε, αγνοεί ο Τσίπρας ποιο είναι το πολιτικό κύρος του Σαμαρά και του Βενιζέλου;]

Απορία: Πόσες φορές έχει "παραδοθεί" το Στρατόπεδο του Παύλου Μελά στο Δήμο; Ξέρω μόνον ότι για πρώτη φορά παραδόθηκε από τον Τσοχατζόπουλο πριν από 20 χρόνια. Στη συνέχεια το "παρέδιδε" κάθε υπουργός Εθνικής Άμυνας. Τώρα, αναβαθμίστηκε η υπόθεση και το παραδίδει ο πρωθυπουργός. Να δεις που την επόμενη παράδοση θα την κάνει ο Πρόεδρος του κράτους. Μετά δεν ξέρω… Θα πάμε κατ’ ευθείαν στον Τραμπ, ή ενδιάμεσα θα έρθει η Μέρκελ στην Σταυρούπολη;

Με έκπληξη, είπε, ότι αντέδρασε η Ιρένε Μοντέρο, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του Podemos, στην καταγγελία της Ένωσης Τύπου της Μαδρίτης (AMP), ότι το κόμμα της ισπανικής ριζοσπαστικής Αριστεράς παρενοχλεί δημοσιογράφους, ιδίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιχειρώντας να θέσει υπό έλεγχο τη δουλειά τους.

Τώρα το έμαθαν οι Ισπανοί. Τον εκφοβισμό και τις εκβιαστικές ενέργειες της Αριστεράς τις ξέρουν οι Έλληνες εδώ και δεκαετίες. Όποιος δεν συμφωνεί με την θολοκουλτούρα, είναι ακραίος, και προσφάτως και χρυσαυγίτης. Ενώ οι αριστεροί έχουν "ηθικό πλεονέκτημα". Μέσα σε δυο χρόνια, κατάλαβε ο λαός τι πραγματικά σημαίνει αυτό.

Οι δεξιοί θα κάνουν άγαλμα στον Τσίπρα και τους συντρόφους του, που οδηγούν την Αριστερά σε κατάρρευση, κάτι που δεν έκαναν οι ίδιοι εδώ και 40 χρόνια. [Αλήθεια, εκείνη η γενιά του Πολυτεχνείου, που θα πάτασσε την διαφθορά, πού βρίσκεται;]