Skip to main content

Ποτάμι για επίθεση σε ΑμΕΑ στην ΑΣΟΕΕ: Πράξη «φασίζουσας» τυφλής βίας

Οι Νέοι του κόμματος υπογραμμίζουν ότι πρέπει να γίνει κατανοητό πως οι πολιτικές αντιλήψεις του καθενός δεν νομιμοποιούν την διάπραξη εγκλημάτων

Την επίθεση που δέχθηκε χθες εθελοντής-ΑμΕΑ και καλεσμένος ως ομιλητής σε εκδήλωση του διεθνούς εθελοντικού οργανισμού AIESEC στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου καταδίκασαν οι Νέοι του Ποταμιού.

«Πρόκειται για πράξη «φασίζουσας» τυφλής βίας από ανθρώπους οι οποίοι, εκμεταλλευόμενοι το πανεπιστημιακό άσυλο - που κατοχύρωσε νομοθετικά ο νόμος Γαβρόγλου - έχουν καταντήσει τα πανεπιστήμια μας γιάφκες ναρκωτικών και όπλων και "ορμητήρια" εγκληματικής δράσης», επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους τα νεαρά μέλη του κόμματος.

«Ως Νέοι του Ποταμιού οραματιζόμαστε ένα σύγχρονο εξωστρεφές ευρωπαϊκό πανεπιστήμιο απόλυτα προσβάσιμο σε άτομα με ειδικές ικανότητες, ασφαλές και καινοτόμο, που θα προάγει την αριστεία και όχι τη δήθεν "αγωνιστικότητα του καναπέ" που καταλήγει να τραμπουκίζει ανθρώπους που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Ας γίνει επιτέλους κατανοητό ότι η πολιτικές αντιλήψεις του καθενός δεν νομιμοποιούν την διάπραξη εγκλημάτων», καταλήγουν.