Skip to main content

Ποτάμι για κυβέρνηση:Υπερασπίζεται τα μέτρα για να μείνει στην εξουσία

To κόμμα υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του πως «ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να πείσει ούτε τους δικούς του για τα περί "πετυχημένης διαπραγμάτευσης"»

Επικριτικό για τα όσα δήλωσε αναφορικά με την διαπραγμάτευση ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται με ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

Χαρακτηριστικά το κόμμα υπογραμμίζει πως «o κύριος Τσίπρας προσπάθησε να μας πείσει για την «πετυχημένη διαπραγμάτευση» με τα μέτρα 3,6 δισ, αλλά δεν μπορεί να πείσει ούτε τους δικούς του»

«Συνέχισε το γνωστό παραμύθι της σύγκρουσης με το "σύστημα"», λέει το Ποτάμι, αλλά είχε στην πρώτη σειρά τους χειροκτοτητές του Άκη Τσοχατζόπουλου, κολλητούς εργολάβων και των Mr. Offshore.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της παράταξης:

«Αν πίστευε κανείς τα όσα είπε ο κ.Τσίπρας στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να βγει στους δρόμους να πανηγυρίζει ύστερα από μια τόσο "πετυχημένη" διαπραγμάτευση που φέρνει μόνο 3.6 δισ. μέτρα. Όμως το σκυθρωπό ύφος αυτών που τον άκουγαν έδειχνε ότι μάλλον ούτε αυτοί πείθονταν από τις κορώνες του αρχηγού. Ξέρουν καλά ότι το πικρό ποτήρι της υπεράσπισης των μέτρων που έφεραν οι λάθος επιλογές τους, είναι το τίμημα για να μείνουν στην εξουσία.

Ο κ.Τσίπρας συνέχισε το γνωστό παραμύθι της σύγκρουσης με το "σύστημα" μόνο που οι δικές του επιλογές έρχονται από το πιο βαθύ τριτοκοσμικό παρελθόν. Κι όσο κι αν καταγγέλλει τους "παλιούς" αναπαράγει όλες τις παθογένειές τους με χειροκροτητές τους συνεργάτες του κ.Τσοχατζόπουλου και έχοντας στην πρώτη σειρά τους κολλητούς των εργολάβων που κάποτε κατάγγελνε και των Mr Offshore».