Skip to main content

Πότερ: Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να περάσουμε τον ΠΑΟΚ

Ο προπονητής της Έστερσουντς υπογράμμισε την πεποίθησή του πως η σουηδική ομάδα μπορεί να εκμεταλλευτεί τα λάθη του «Δικεφάλου» στο τρανζίσιον

Την αισιοδοξία του ότι η Έστερσουντς μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ και να προκριθεί στους ομίλους του Europa League εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου, ο Γκράχαμ Πότερ ενώ παράλληλα στάθηκε και στη δύσκολη ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της σουηδικής ομάδας για:

-τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ: «Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας αυτά τα παιχνίδια. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο κλαμπ, όμως παρόλα αυτά, θα πολεμήσουμε τα παιχνίδια. Έχει υπέροχους παίκτες, φανταστικούς οπαδούς που στηρίζουν την ομάδα. Είναι καλοδουλεμένη ομάδα, όμως εμείς θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τα λάθη τους στο τρανζίσιον».

-το αν μπορεί η Έστερσουντς να κάνει μία ακόμη έκπληξη: «Φυσικά. Ήρθαμε εδώ να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, πιστεύω θα γίνει ένα φανταστικό παιχνίδι, το οποίο θα απολαύσουμε. Τα πάντα μπορούν να συμβούν».

-την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Είναι δύσκολες για εμάς οι συνθήκες. Δεν έχουμε μεγάλη εμπειρία σε τέτοια παιχνίδια, όμως περιμένω ένα πολύ δυνατό παιχνίδι αύριο και είμαι αισιόδοξος πως θα σκοράρουμε ένα γκολ το οποίο ενδεχομένως μας δώσει ένα πλεονέκτημα».