Σάββατο 18 Αυγούστου 2018
x

ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ: ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ

Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» εξήρε το επίπεδο του BCL τονίζοντας πως δίνει σε όλες τις ομάδες τη ευκαιρία να διεκδικήσουν την πρόκριση στο final four

Αισιόδοξος από το αποτέλεσμα της κλήρωσης του ΠΑΟΚ για τους «16» του Basketball Champions League που φέρνει τον «Δικέφαλο» αντιμέτωπο με την Καρσίγιακα δήλωσε ο Μπάνε Πρέλεβιτς που έδωσε το «παρών» στη Γενεύη συναντώντας παράλληλα τον GM της τουρκικής ομάδας, Σελίμ Τσινάρ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του «Δικεφάλου»:

«Και οι τρεις ομάδες που ήταν πιθανοί μας αντίπαλοι είναι σε υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά δεν είναι ομάδες που μπορούν να μας προκαλέσουν φόβο. Αυτό ακριβώς ισχύει και για την Καρσίγιακα.

Είναι μία δυνατή ομάδα, αγωνίζεται σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, αλλά οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Σε μία σειρά δύο αγώνων, με εντός και εκτός έδρας παιχνίδια, η ψυχολογία αλλάζει αρκετές φορές, πολλά μπορούν να παίξουν ρόλο, όλα είναι πιθανά. Γενικά νομίζω ότι το επίπεδο της διοργάνωσης είναι υψηλό, αλλά δίνει σε όλους τη δυνατότητα, εφόσον παίξουν καλά να διεκδικήσουν κάτι και από ότι βλέπω, όλες σχεδόν οι ομάδες έχουν την δυνατότητα να διεκδικήσουν ως το τέλος την πρόκρισή τους στο final four.

Ελπίζω και εύχομαι να είμαστε δυνατοί κι εμείς σε αυτή την διαδικασία που ξεκινά απέναντι σε μία ομάδα που την γνωρίζουμε καλά, και σαν οργανισμό γιατί και επίσημα, αλλά και φιλικά παιχνίδια έχουμε παίξει μαζί τους. Μετά έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το ζευγάρι που μας αναλογεί, και με Τενερίφη.

Tα τοπικά ντέρμπι έχουν άλλη ψυχολογία, αλλά αυτό είναι κάτι που για να μας απασχολήσει θα πρέπει πρώτα να περάσουμε την Καρσίγιακα. Αυτή είναι η ομάδα που μας απασχολεί αυτή την στιγμή».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ