Skip to main content

Πρέβεζα: Με στιλέτο σκότωσε 79χρονο πεζό το απόγευμα των Χριστουγέννων

Ένας άνδρας 56 ετών που έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική και εμπλέκεται σε πράξεις εμπρησμού και περιύβρισης νεκρών, σκότωσε 79χρονο στη Πρέβεζα.

Ένας 56χρονος είναι σύμφωνα με την Αστυνομία ο δράστης της ανθρωποκτονίας 79χρονου, το απόγευμα των Χριστουγέννων, στην περιοχή Λιμανάκι στη Λυγιά Πρέβεζας.

Συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας και ομολόγησε ότι ήταν αυτός που τραυμάτισε θανάσιμα με στιλέτο τον 79χρονο, καταφέρνοντάς του χτυπήματα στο πίσω μέρος του σώματός του, τη στιγμή που εκείνος κινούνταν πεζός.

Ο δράστης, ο οποίος στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί σε Ψυχιατρική Κλινική, έσπευσε να πλύνει τα ρούχα που φορούσε και το στιλέτο, καθώς και να κάψει τα παπούτσια του, ώστε να εξαφανίσει τα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Διαπιστώθηκε ότι ο 56χρονος εμπλέκεται και σε εμπρησμό Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου στις 13 Δεκεμβρίου στην Πρέβεζα, καθώς και σε φθορές σε μνήματα το πρωί της 26ης Δεκεμβρίου στο νεκροταφείο της Λυγιάς.

Με δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, εμπρησμό και περιύβριση νεκρών, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.