Skip to main content

Πρίγιοβιτς: Να μην δώσουμε κανένα δικαίωμα στην Έστερσουντς (video)

O επιθετικός του «Δικεφάλου» στάθηκε στην αλλαγή του τρόπου προσέγγισης της ομάδας μετά την έλευση του Ραζβάν Λουτσέσκου

Την πεποίθησή του πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κυριαρχήσει από την αρχή κόντρα στην Έστερσουντς ώστε να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League υπογράμμισε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Παράλληλα ο επιθετικός του «Δικεφάλου» σχολίασε και την αλλαγή προπονητή στο σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο σταρ των «ασπρόμαυρων»:

Για το τι έχει αλλάξει μετά την έλευση του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ: «Έχει αλλάξει ο τρόπος προσέγγισης, υπάρχει περισσότερη δυναμική στις ασκήσεις και δεν χάνουμε χρόνο».

Για την Έστερσουντς και το γεγονός ότι απέκλεισε την Γαλατασαράι: «Είναι αλήθεια, ότι η Έστερσουντς είναι μία ομάδα που ξεχωρίζει. Εμείς παίρνουμε το παιχνίδι στα σοβαρά, ήταν έκπληξη σίγουρα το γεγονός ότι απέκλεισαν την Γαλατασαράι, αλλά εμείς δεν πρέπει να τους δώσουμε αυτή τη δυνατότητα. Η Έστερσουντς, είναι μία ομάδα που βασίζεται στα φυσικά της προσόντα. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να μην τους δώσουμε κανένα δικαίωμα και να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για το αν θεωρεί πιο κρίσιμο το αυριανό ή το δεύτερο παιχνίδι: «Πρέπει να γίνουν τα πράγματα ξεκάθαρα από αύριο, πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας, έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε αυτό, έτσι ώστε να δείξουμε και που πάνε τα πράγματα».

Για το γεγονός ότι η Έστερσουντς έχει πολλά περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της: «Βρίσκεται σε ρυθμό σίγουρα, έχει περίπου 20 παιχνίδια, αλλά εμείς νιώθουμε πολύ καλά, όσον αφορά στο επίπεδο της φυσικής μας κατάστασης και θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε».

Για τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Σουηδίας: «Αναπτύσσονται συνεχώς, υπάρχουν τα μίντια και τα γήπεδα που αναπτύσσονται. Είναι πολύ καλά πρωταθλήματα, που βασίζονται κυρίως στα φυσικά προσόντα».

Για το τι γνωρίζει για την Έστερσουντς: «Όταν βρισκόμουν στην Σουηδία, η Έστερσουντς δεν ήταν στην Α'Εθνική, αλλά παρακολούθησα το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι. Είναι μία οργανωμένη ομάδα, δεν φοβάται τις μονομαχίες, αλλά κι εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε να κυριαρχήσουμε».