Skip to main content

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Βέλλιος

Η μισή Superleague και αρκετές ομάδες του εξωτερικού σφάζονται στα πόδια του, αλλά ο ίδιος φέρεται να έχει αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του...

Η μισή Superleague και αρκετές ομάδες του εξωτερικού σφάζονται στα πόδια του, αλλά ο ίδιος φέρεται να έχει αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο λόγος για τον Απόστολο Βέλλιο, που βρίσκεται μία ανάσα από την οριστική συμφωνία του με την ΑΕΚ, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Τα σωματικά και τεχνικά του προσόντα, σε συνδυασμό με την ηλικία του, συναποτελούν ένα ιδιαίτερα ελκυστικό πακέτο, που δεν μπορεί να αφήσει κανέναν αδίαφορο. Ο Απόστολος Βέλλιος βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό, που, όμως, έχει καεί στο χυλό με νεαρούς ταλαντούχους Ελληνες, τύπου Μελίσση, και φυσάει και το γιαούρτι, απασχόλησε τον ΠΑΟΚ, ενώ έκανε τη μισή Serie A να βουίζει για την πάρτη του. Παρεμπιπτόντως, ο Ηρακλής θυμήθηκε να του καταθέσει σήμερα πρόταση ανανέωσης της τάξεως των 480.000 για τρία χρόνια.

Ο ίδιος ο Βέλλιος, όμως, φέρεται να έχει πάρει την απόφασή του. Ξέρει ότι αν πάει στον Ολυμπιακό, θα κάνει τουρ στην επαρχία ως δανεικός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ διατήρησαν το ενδιαφέρον τους σε φιλολογικό επίπεδο, ενώ ο ίδιος νιώθει ανέτοιμος και ανώριμος να κάνει το μεγάλο βήμα και να μεταγραφεί στο Campionato. Οσο για ενδεχόμενη παραμονή του στον Ηρακλή, δεν το συζητάει καν.

Μάλιστα, έχει καταστήσει σαφή την επιθυμία του σε άτομα του περιβάλλοντός του και είναι θέμα χρόνου να ευοδωθεί. Η πόρτα της ΑΕΚ είναι ορθάνοιχτη για εκείνον και θα αποτελέσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Κατά πάσα πιθανότητα, ο νεαρός φορ θα μεταγραφεί στην Ένωση ήδη από την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ξέρει ότι εκεί θα βρει χρόνο συμμετοχής, θα θητεύσει πλάι σε έναν προπονητή που εμπιστεύεται τους μικρούς και θα αποκομίσει και ευρωπαϊκές εμπειρίες. Επειτα, θα είναι έτοιμος για το ευρωπαϊκό άλμα.