Skip to main content

Πρόεδρος ΕΞΘ για ΠΑΟΚ: Τα βρόμικα κυκλώματα κάνουν τη δουλειά τους

«Όπως όλα δείχνουν, η Θεσσαλονίκη στερείται ξανά την προβολή και τα οικονομικά οφέλη για την τοπική κοινωνία από τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Ch.L.»

Και η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, μέσω του προέδρου της, Ανδρέα Μανδρίνου, πήρε θέση για τη βαριά τιμωρία του ΠΑΟΚ, που τον απομακρύνει από τη διεκδίκηση του τίτλου εάν, και μετά την εκδίκαση της έφεσης, παραμείνει ως έχει.

«Η Θεσσαλονίκη όπως όλα δείχνουν, στερείται για δεύτερη φορά μέσα στην τελευταία 8ετια, την προβολή, την αναγνωρισιμότητα και τα οικονομικά οφέλη που θα είχε η τοπική κοινωνία από την άξια συμμετοχή ομάδας της στους ομίλους του champions league, ενός θεσμού με παγκόσμια απήχηση», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Μανδρίνος και τονίζει πως «τα βρώμικα κυκλώματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, εξακολουθούν να κάνουν τη δουλειά τους ανεμπόδιστα…».

Ο ίδιος υποστηρίζει πως «το κράτος σφυρίζει αδιάφορα όπως άλλωστε πράττει χρόνια τώρα  με την ολοκλήρωση των έργων υποδομής της πόλης μας, τα οποία κινούνται με ρυθμό χελώνας, σε αντίθεση με τα αντίστοιχα στο λεκανοπέδιο».

«Είμαστε βλέπετε πολίτες Β διαλογής σε ΟΛΑ πλην της πληρωμής των φόρων μας… Ως πότε;», διερωτάται, καταλήγοντας.