Skip to main content

Έγκλημα στο Ιπποκράτειο: Θέλουν να με παγιδεύσουν, είπε ο 38χρονος

Προφυλακιστέος ο 38χρονος αγγειοχειρούργος, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης Γεωργιανής, μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 38χρονος αγγειοχειρούργος, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης Γεωργιανής, μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Ο γιατρός οδηγήθηκε σήμερα στην α΄τακτική ανακρίτρια και επέμεινε στους ισχυρισμούς του ότι δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα.

Η απολογία διήρκεσε τρεις ώρες καθώς ο γιατρός πέρασε την πόρτα της ανακρίτριας στις 11.00 και βγήκε στις 13.00. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο γραφείο του εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων, ο οποίος συμφώνησε με την ανακρίτρια για την προφυλάκιση.

Την ικανοποποίησή του για την απόφαση αυτή εξέφρασε ο συνήγορος πολιτικής αγωγής, Κώστας Παρηγόρης, ο οποίος ανέφερε ότι το μέτρο της προφυλάκισης ικανοποίησε τόσο τη μητέρα όσο και παιδιά του θύματος.

Σύμφωνα με την δικηγόρο του Ίλια Μαρινάκη, ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες και εμμένει στην αρχική του άποψη ότι δεν διέπραξε το έγκλημα. Όπως είπε, έγιναν φίλοι στο Facebook τον Ιανουάριο του 2017, ενώ από τον Φεβρουάριο είχαν συνομιλίες.

Υποστηρίζει μάλιστα ότι δεν είχε ερωτική σχέση με την 36χρονη, πως δεν την συνάντησε εκείνη την ημέρα και ότι θέλει να τον παγιδεύσει κάποιος που ζήλευε το ενδιαφέρον της για αυτόν. Όπως είπε ο 38χρονος είχε ραντεβού με την 36χρονη για συμπληρωματική επέμβαση φλεβίτη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο το απόγευμα της 26 Απριλίου. Ανέφερε ότι η 36χρονη τον ενημέρωσε τηλεφωνικά ότι προσήλθε στο νοσοκομείο για το ραντεβού, αλλά όταν πήγε μετά από μερικά λεπτά να τη συναντήσει δεν ήταν στο προκαθορισμένο σημείο συνάντησης. Υποστήριξε, δε, ότι δεν γνώριζε ότι της χορηγήθηκε αναισθητικό.

Για τις ύποπτες κινήσεις στο πάρκινγκ του νοσοκομείου, που κατέγραψαν οι κάμερες, ο 38χρονος ισχυρίστηκε ότι μετακίνησε το αυτοκίνητό του προκειμένου να μεταφέρει άπλυτα. Στη συνέχεια δικαιολόγησε την παρουσία του στην περιοχή του Παλιουρίου υποστηρίζοντας ότι έκανε βόλτες.

Η 36χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, από τη Γεωργία, ήταν αγνοούμενη από τις 25 Απριλίου. Διέμενε στη Θεσσαλονίκη και εργαζόταν ως μεσίτρια. Εντοπίστηκε νεκρή σε προχωρημένη σήψη σε απόκρημνη περιοχή, στο Παλιούρι Χαλκιδικής.