Skip to main content

Πρόκριση για τη φανταστική Κροατία, σκόρπισε 3-0 την Αργεντινή (vid)

Η Αργεντινή του Λέο Μέσι βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων για να έχει ελπίδες πρόκρισης στους «16».

Με μία ψυχωμένη και κυρίως αποτελεσματική εμφάνιση η εξαιρετική Κροατία σκόρπισε με 3-0 την Αργεντινή και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους «16» του Mundial.

Από την άλλη η Αργεντινή, που ήταν ξανά ασύνδετη με τον Μέσι μόνο κι έρημο να προσπαθεί να σώσει αυτά που δεν σώζονται, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων για να έχει ελπίδες, εάν βεβαίως κερδίσει στην τελευταία αγωνιστική τη Νιγηρία. 

Το 1-0 έκανε ο Ρέμπιτς στο 53’ μετά από γκάφα του τερματοφύλακα της Αργεντινής, ενώ ο Μόντριτς στο 80’ με φοβερό σουτ «κλείδωσε» το 2Χ2 για την Κροατία και ο Ράκιτιτς στις καθυστερήσεις έβαλε το κερασάκι στην τούρτα. 

Αργεντινή: Καμπαγέρο, Μερκάντο, Οταμέντι, Ταγλιαφίκο, Σάλβιο (56' Παβόν), Μαστσεράνο, Πέρες (68' Ντιμπάλα), Ακούνια, Μέσι, Μέσα, Αγκουέρο (54' Ιγκουαΐν)

Κροατία: Σούμπασιτς, Βρσάλκο, Λόβρεν, Βίντα, Στρίνιτς, Ράκιτιτς, Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Ρέμπιτς (57' Κράμαριτς), Μάντζουκιτς (90+2' Τσόρλουκα), Πέρισιτς (82' Κόβατσιτς)