Skip to main content

Πρόκριση με την ψυχή στο στόμα για Ολυμπιακό στους ομίλους (video)

Στην παράταση κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Αρούκα ο Ολυμπιακός, επικρατώντας με 2-1. Έντονες αποδοκιμασίες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Μετά τους Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει κι αυτός την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, έστω κι αν καρδιοχτύπησε κόντρα στην Αρούκα.

Το συγκρότημα του Μπέντο επικράτησε των Πορτογάλων στην παράταση με 2-1, με την κανονική διάρκεια να ολοκληρώνεται 0-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (σ.σ. στην πρώτη αναμέτρηση ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 1-0).

Δέκα λεπτά πριν το τέλος των 90’ ο Γκεγκέ σκόραρε για την Αρούκα, αναγκάζοντας τους οπαδούς των γηπεδούχων σε έντονες αποδοκιμασίες κατά πάντων.

Στην παράταση οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν δύο φορές με τους Τσόρι Ντομίνγκες (94’) και Ιντέγε (113’), εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Καπίνο, Ρέτσος, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο (91' Ντομίνγκες), Πάρντο (99' Μανθάτης), Φορτούνης (72' Αντρέ Μαρτίνς), Σεμπά, Ιντέγε

Αρούκα: Μπρακάλι, Γκεγκέ (112' Μπρούνο Λόπες), Ζουμπάλ, Βελάσκες, Μπάστο, Αντρέ Σάντος, Αρτούρ (94' Νούνο Βαλέντε), Κριβελάρο, Ζεκίνια (78' Ματέους), Γκονσάλες, Ντε Ζεζούς