Skip to main content

Προπονητής Σπάρτης: Δέος για όλους μας ο αγώνας κόντρα στον Άρη

«Είναι ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα κόντρα σε μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και εξαιρετική ποιότητα», είπε ο Σωτήρης Αντωνίου

Για τον αυριανό αγώνα της Σπάρτης κόντρα στον Άρη αλλά και για την υπόθεση της Λαμίας με τον Φιορίν Ντουρμϊσάι μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis», o Σωτήρης Αντωνίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των Λακώνων:

Για το αν θα καταθέσει ένσταση η Σπάρτη: «Γνωρίζω ότι οι διοικούντες και οι νομικοί είναι σε μια διεργασία για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν έχω ενημέρωση και είναι ένα θέμα που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες. Πριν από λίγο τέλειωσα την προπόνηση και δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ».

Για το ματς με τον Άρη: «Είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολύ καλούς παίκτες και εξαιρετική ποιότητα. Θα προσπαθήσουμε όπως σε όλα τα παιχνίδια να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα είναι θετικό. Σεβόμαστε τον Άρη, είναι δέος για όλους μας. Επικρατεί ενθουσιασμός στην πόλη. Νομίζω ότι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, αφού έρχεται για πρώτη φορά στη Σπάρτη ο Άρης, ο οποίος από αυτά που διακρίνω είναι ιδιαίτερα δημοφιλής. Θα υπάρχει μια ζεστή ατμόσφαιρα, μακάρι να γίνει ένα καθαρό παιχνίδι και να το ευχαριστηθούμε. Στόχος μας είναι να παίξουμε δημιουργικό ποδόσφαιρο και ο Άρης θα μας δώσει την ευκαιρία να το κάνουμε».

Για το πώς περιμένει αγωνιστικά τον Άρη: «Δεν θα παίξει κλειστά ο Άρης, αφού θέλει ένα και μόνο αποτέλεσμα, τη νίκη. Είναι μια ομάδα που μπορεί να μας πιέσει, θα θέλει να κυκλοφορήσει τη μπάλα, όμως, παράλληλα θα είναι και αγχωμένος, πράγμα που είναι ατού για εμάς. Ο Άρης είναι το φαβορί, η μεγάλη ομάδα, έχει το μεγαλύτερο κίνητρο και αυτό το στοιχείο θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε».