Skip to main content

Προς αεροπορική και θαλάσσια σύνδεση Θεσσαλονίκης - Σμύρνης

Μετά την αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με την Κωνσταντινούπολη, όπως όλα δείχνουν, επίκειται σύνδεση, θαλάσσια και αεροπορική, αυτή τη φορά με τη Σμύρνη.

Μετά την αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με την Κωνσταντινούπολη, όπως όλα δείχνουν, επίκειται σύνδεση,  θαλάσσια και αεροπορική, αυτή τη φορά με τη Σμύρνη.

Όπως ανέφερε, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, τα μηνύματα που έλαβε από τις επαφές του με τους αρμόδιους φορείς της Σμύρνης, κατά την επίσκεψή του, τις προηγούμενες ημέρες, στη γείτονα ήταν θετικά για το θέμα αυτό. «Τα πράγματα είναι ευνοϊκά για μια θαλάσσια επικοινωνία με τη Σμύρνη» τόνισε χαρακτηριστικά, από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου.

Όπως είπε, περισσότερες λεπτομέρειες γι΄ αυτές τις εξελίξεις αναμένεται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα από τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ (ΟΤΠΜΘ), πρόεδρος του οποίου είναι ο κ. Μπουτάρης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε τη Σμύρνη με αφορμή τουριστική έκθεση, στην οποία προβλήθηκε ο Οργανισμός μέσω ενός περιπτέρου ομογενή επιχειρηματία. Ο  κ.Μπουτάρης βρέθηκε στη γείτονα, μετά από πρόσκληση της Ένωσης Τουριστικών Πρακτορείων Τουρκίας (TURSAB) και, όπως είπε η υποδοχή, των Τούρκων ήταν εξαιρετική.