Skip to main content

Προσφυγή ΠΑΜΑΚ στην Ε.Ε. Πανεπιστημίων για τα επεισόδια

Θα πρέπει να τελειώνουμε με το άβατο της παρανομίας, ξεκαθάρισε πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) Αχιλλέας Ζαπράνης

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση Πανεπιστημίων προανήγγειλε ότι θα προσφύγει ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) Αχιλλέας Ζαπράνης, μετά τη νέα επίθεση κουκουλοφόρων στην πρυτανεία του Πανεπιστημίου.

Μιλώντας στον Σκάι είπε πως θα το κάνει αυτό για να για να δουν τι συμβαίνει στην Ελλάδα. «Θα πρέπει να τελειώνουμε με το άβατο της παρανομίας» τόνισε ο κ. Ζαπράνης και πρόσθεσε πως το καλώς εννοούμενο άσυλο της ελεύθερη διακίνησης ιδεών καταστρατηγείται με το περιβόητο νόμο Γαβρόγλου.

Επεσήμανε πως το Ελληνικό Πανεπιστήμιο το πληρώνει ο ελληνικός λαός και δεν ανήκει σε πολιτικές παρατάξεις ή κουκουλοφόρους.

Χθες λίγο μετά τις 9 το βράδυ, κουκουλοφόροι μπήκαν στο κτήριο, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον θυρωρό και ανέβηκαν στον τρίτο όροφο στο κτήριο της Διοίκησης.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε στη Voria.gr ο Πρύτανης του ΠΑΜΑΚ, Αχιλλέας Ζαπράνης, ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, ανέβηκαν από τον ημιόροφο, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές στα γραφεία της Πρυτανείας.