Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018
x

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Η RYANAIR - ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι προηγούμενη εμπειρία δεν είναι απαραίτητη. Οι ημέρες καριέρας στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθούν στις 2 και 16 Μαΐου.

Στην πρόσληψη νέου προσωπικού καμπίνας προχωρά για τις βάσεις της στην Ευρώπη η Ryanair. Η Crewlink, συνεργάτης της Ryanair, θα διοργανώνει ημέρες καριέρας στη Θεσσαλονίκη στις 2 και 16 Μαΐου ενώ στην Αθήνα στις 3 και 17 Μαΐου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, δεν είναι απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία καθώς θα υπάρξει πλήρης εκπαίδευση. Οι αιτούντες θα έχουν την ευκαιρία να έχουν τη βάση τους στην Ελλάδα, κατόπιν επιτυχημένης εκπαίδευσης.

Η Ryanair διαθέτει σήμερα πάνω από 9.000 μέλη πληρώματος, υπεύθυνα για τη διατήρηση των υψηλότερων προτύπων ασφάλειας, παρέχοντας ταυτόχρονα την καλύτερη εμπειρία στους πελατών της.

Τα πλεονεκτήματα απασχόλησης στην Ryanair, σύμφωνα με την εταιρεία, είναι:

Δωρεάν εκπαίδευση

Επίδομα κατά την εκπαίδευση

Δωρεάν στολή το πρώτο έτος – επίδομα στολής το δεύτερο έτος

€750 επίδομα έναρξης

Ανταγωνιστικός βασικός μισθός

Μπόνους παραγωγικότητας

Μπόνους πωλήσεων κατά την πτήση

Ετήσιος μισθός από € 17.000 έως € 23.000, κατά το πρώτο έτος με επίτευξη στόχου

Ευκαιρίες εξέλιξης

Συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών με μετέπειτα προσφορά μόνιμης σύμβασης

Μεγάλη επιλογή από βάσεις

Σταθερά 5 ημέρες σε πτήση - 3 ημέρες εκτός

Έκπτωση σε προσωπικά ταξίδια με Ryanair

Εργασία σε μια οικονομικά σταθερή αεροπορική εταιρεία

Ο Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού της Ryanair, Mark Duffy, δήλωσε: «H Crewlink, εκ μέρους της Ryanair, θα διοργανώσει ημέρες καριέρας σε μια πόλη κοντά σας τις ερχόμενες εβδομάδες. Είναι μια φανταστική ευκαιρία να εργαστείτε στην Νο1 αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη και να ξεκινήσετε τη δουλειά των ονείρων σας ως πλήρωμα καμπίνας το 2018. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://careers.ryanair.com».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ