Skip to main content

«Πρώτα το χάντμπολ και μετά το βόλεϊ» θέλει να ενισχύσει ο Σαββίδης

Προτεραιότητα του είναι να βοηθηθεί το χάντμπολ και κατόπιν το βόλεϊ, καθώς είναι γνωστό πως ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ είναι λάτρης της χειροσφαίρισης

Ιδιαίτερα ευδιάθετος ήταν ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδης, που έδωσε χθες το παρών στο Παλατάκι και παρακολούθησε από κοντά τον τρίτο ημιτελικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Όπως μεταδίδει το PAOK24.com, μετά το τέλος του αγώνα, ο ισχυρός άνδρας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ συναντήθηκε με τους ανθρώπους του ΑΣ ΠΑΟΚ, όντας ενθουσιασμένος από την «καυτή» ατμόσφαιρα στο Παλατάκι και από το σπουδαίο παιχνίδι που παρακολούθησε από κοντά...

Μάλιστα, υποσχέθηκε στους ανθρώπους του Δικεφάλου πως θα είναι κοντά τους και θα έχουν την απόλυτη στήριξή του, κάτι που επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ, κ. Τσαλόπουλος, μετά την συνάντηση μαζί του.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο Ιβάν Σαββίδης προτεραιότητα του είναι να βοηθηθεί το χάντμπολ και κατόπιν το βόλεϊ, καθώς είναι γνωστό πως ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ είναι λάτρης του χάντμπολ και διατηρεί στο Ροστόφ την γυναικεία ομάδα Ντον.

Αναφορικά με την κατάσταση στο ποδόσφαιρο, ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου εξέφρασε την αισιοδοξία του και εστίασε στην αλλαγή καθεστώτος και κατεστημένου, γεγονός που θα δώσει στον ΠΑΟΚ σαν οντότητα μια νέα δυναμική.

Η κουβέντα του Σαββίδη με τους ιθύνοντες του ΑΣ ΠΑΟΚ επικεντρώθηκε και σε πολιτικά θέματα, με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ να μην κρύβει τον εκνευρισμό του για την αντιμετώπιση της Πολιτείας σε ζητήματα όπως η ΣΕΚΑΠ.