Skip to main content

Ως Ζορό παίζει σε διαφήμιση γνωστής εταιρείας ο Ψωμιάδης

Ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ντυμένος... Ζορό, καλείται να σώσει τις Απόκριες, οι οποίες έχουν συλληφθεί.

Σε αποκριάτικη διαφήμιση γνωστής εταιρείας παιχνιδιών πρωταγωνιστεί ντυμένος Ζορό ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Στο βίντεο που ήδη κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης καλείται να σώσει τις Απόκριες, οι οποίες έχουν συλληφθεί. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι ντυμένος Ζορό, μία στολή, την οποία είχε φορέσει και στο παρελθόν σε αποκριάτικες εκδηλώσεις.

«Ποιος μπορεί να σώσει τις Απόκριες; Μα φυσικά ο Μασκοφόρος Εκδικητής... της καρδιάς μας! Η επιστροφή του θρυλικού Ζορό... μέσα από το πιο σουρεαλο-νομαρχιακο-αποκριάτικο σκηνικό!», αναφέρει η εταιρεία.

Χαρακτηριστική δε είναι η μουσική υπόκρουση του διαφημιστικού τρέιλερ που παραπέμπει στο παλιό ύμνο του κόμματος της ΝΔ.

«Ο Ψωμιάδης έχει αποδείξει ότι είναι παρόν σε όλα τα… προσκλητήρια. Εξάλλου γεννήθηκα μες στον χώρο των παιχνιδιών, 20 χρόνια ήμουν μεγαλοέμπορος παιχνιδιών. Ποτέ δεν ήμουν θιασώτης ενός ψεύτικου σύγχρονου τσίρκου, ποτέ δεν φόρεσα την μάσκα της υποκρισίας και τη μάσκα της γελοιότητας. Ποτέ δεν πήγα σε μπουρδέλο να κάνω τη μαντάμ. Εγώ είμαι αληθινός, είμαι αυθεντικός, είμαι ειλικρινής, είμαι όπως με γνώρισε εδώ και 37 χρόνια ο ελληνικός λαός», τόνισε ο κ.Ψωμιάδης μιλώντας στο Life-Events.gr.

«Κάποιοι μου λένε πληρώθηκες; Όταν αγαπώ κάτι δεν με ενδιαφέρει το τίμημα, σας λέω λοιπόν ότι δεν υπάρχει τίμημα. Υπάρχει αγάπη από τον κόσμο που εδώ και ώρες κατακλύονται τα διαδίκτυα και τα τηλέφωνα και έχω χάσει τον μπούσουλά μου. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ξαναβρισκόμουν τόσο ψηλά στην επικαιρότητα, αλλά δεν αποκλείεται να με ξαναδείτε. Εγώ είμαι απρόβλεπτος εξάλλου, δέχομαι οποιαδήποτε πρόσκληση», πρόσθεσε.

«Ποτέ δεν ήμουν σοβαροφανής. Αυτοί που κατακρίνουν είναι ένα ελάχιστο πολιτικό και δημοσιογραφικό αληταριό. Νομίζω βγάζοντα τη μάσκα, βλέπεις κατάματα τον ελληνικό λαό στα μάτια, του λες την αλήθεια και εξάλλου ποιος ήταν ο Ζορό; Ο προστάτης των φτωχών και των αδυνάτων, αυτό είμαι».