Skip to main content

Κάλεσμα Τζιτζικώστα σε Μπαρμπουνάκη ενόψει των περιφερειακών εκλογών

Για να έχει, όπως είπε ο περιφερειάρχης, «ρόλο ουσίας» και να μπορεί «να λειτουργεί αποτελεσματικά για τον πολιτισμό όλης της Κ. Μακεδονίας»

της Αρετής Τασούλα

Πρόταση για ένταξη στο ψηφοδέλτιο της «Αλληλεγγύης», εν όψει των περιφερειακών εκλογών το 2019, απηύθυνε στον πρόεδρο του Συνδέσμου Εκδοτών Βορείου Ελλάδος, κ. Μπάμπη Μπαρμπουνάκη, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας από το βήμα των εγκαινίων του 37ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Βιβλίου που έλαβαν χώρα το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Τζιτζικώστας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, αφού εξήρε το έργο του κ. Μπαρμπουνάκη και τις πολύχρονες προσπάθειες του για τη λειτουργία του Φεστιβάλ, κάλεσε τον πρόεδρο του Συνδέσμου «ενώπιον όλων των φίλων του» να ενώσουν τις δυνάμεις τους και «του χρόνου να περπατήσουμε μαζί στη νέα διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για να έχεις ρόλο ουσίας και να μπορείς να λειτουργείς πραγματικά και αποτελεσματικά για τον πολιτισμό όχι μόνο της Θεσσαλονίκης αλλά και ολόκληρης της Κεντρικής Μακεδονίας».