Skip to main content

Πρωταθλητές των προέδρων Ψωμιάδης και Μπέος

Oι δύο πρόεδροι πήραν τις ομάδες τους από τα αλώνια της Β’ Εθνικής, τις ανέβασαν στη Superleague και τις οδηγούν με βήμα γοργό προς την Ευρώπη
Καβάλα και Ολυμπιακός Βόλου είναι οι δύο ομάδες που κλέβουν την παράσταση στο φτωχό ελληνικό πρωτάθλημα. Κι αν η μακεδονική ομάδα αποτέλεσε από πέρυσι πρότυπο λειτουργίας, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο, οι Θεσσαλοί βάλθηκαν φέτος να τρελάνουν τον φίλαθλο κόσμο, επικρατώντας του Παναθηναϊκού και διασύροντας την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Το κοινό σημείο ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι η ισχύς, η δυναμική και η οικονομική σιγουριά που προσφέρουν οι πρόεδροι τους. Τόσο ο Μάκης Ψωμιάδης, όσο και ο Αχιλλέας Μπέος εγγυώνται την οικονομική ευρωστία των δύο ΠΑΕ, ενώ με την εμπειρία τους στο ποδόσφαιρο και με την οικονομική τους άνεση έχουν δομήσει δύο ιδιαίτερα ανταγωνιστικά σύνολα, που πρέπει να αποτελούν πρότυπο για όλες τις επαρχιακές ομάδες.

Νοικοκυρεμένες οικονομικά και δυνατές αγωνιστικά, αμφότερες φλερτάρουν με την Ευρώπη, καθώς η μεν Καβάλα βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου μοιάζει το απόλυτο φαβορί να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου και έχει αποδείξει ότι στο ΟΑΚΑ δε χάνει.

Κάπως έτσι, Ψωμιάδης και Μπέος απολαμβάνουν την αγάπη και την πλήρη αποδοχή των οπαδών, αλλά και των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Είναι τρελοί οι πρόεδροι, κατά το γνωστό σύνθημα, και, αν μη τι άλλο, πρωταθλητές των προέδρων της φετινής Superleague.