Skip to main content

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο δράστης του μακελειού της Ποτίδαιας

Ενώπιον του εισαγγελέα Πολυγύρου βρέθηκε σήμερα ο 29χρονος δράστης για τη φονική συμπλοκή που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε beach bar στη Χαλκιδική.

Ενώπιον του εισαγγελέα Πολυγύρου βρέθηκε σήμερα ο 29χρονος δράστης για τη φονική συμπλοκή που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε beach bar στην παραλία της Νέας Ποτίδαιας, στη Χαλκιδική.  

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στην ανακρίτρια, από όπου πήρε 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Εν τω μεταξύ σε σταθερή κατασταση εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Πολυγύρου και στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης οι τρεις τραυματίες από το αιματηρό επεισόδιο.

Σοβαρότερη είναι η κατάσταση του υπεύθυνου του καταστήματος, ο οποίος είχε επιχειρήσει να χωρίσει τους εμπλεκόμενους στον άγριο καβγά και δέχτηκε σφαίρα στην κοιλιακή χώρα.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου ο 29χρονος αφού διαπληκτίστηκε για μία γυναίκα με παρέα εννέα ατόμων, τράβηξε όπλο και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως, αφήνοντας πίσω του έναν 34χρονο νεκρό και τρεις τραυματίες.