Σάββατο 21 Ιουλίου 2018
x

ΠΡΩΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ I30 FASTBACK ΣΤΟ AUTO FESTIVAL ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Auto Festival διοργανώνεται στο χώρο της ΔΕΘ στο Περίπτερο 13 και η Hyundai θα παρουσιάσει όλη τη γκάμα της στους λάτρεις της αυτοκίνησης

του Νίκου Χριστόπουλου

Σας ενημερώνουμε ότι η Hyundai Ελλάς θα συμμετάσχει στο 3ο Auto Festival της Θεσσαλονίκης που φέτος θα ανοίξει τις πύλες του σε δύο χωριστές χρονικές περιόδους (16-18 και 23- 25 Μαρτίου).

Το Auto Festival διοργανώνεται στο χώρο της ΔΕΘ, στο Περίπτερο 13 και η Hyundai θα παρουσιάσει όλη τη γκάμα της στους λάτρεις της αυτοκίνησης, με το νέο μοντέλο της i30 Fastback να κατέχει δεσπόζουσα θέση στο περίπτερό της, το οποίο καταλαμβάνει έκταση 238 τ.μ.

Το νέο i30 Fastback είναι το πρώτο 5-θυρο coupe που εισέρχεται στην κατηγορία C, συμπληρώνοντας την οικογένεια i30 ενώ ταυτόχρονα αποπνέει προηγμένη σχεδίαση  προσφέροντας premium χαρακτηριστικά με το νέο τύπο αμαξώματος να αντικατοπτρίζει τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Hyundai. Διαθέτει σπορ οδηγικά χαρακτηριστικά, κορυφαίο στάνταρ πακέτο ασφάλειας S-10 - ο ισχυρότερος στάνταρ εξοπλισμός τεχνολογιών ασφαλείας στον κόσμο - καθώς και έξυπνα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας, ενώ οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ του του 1.0 T-GDI υπερτροφοδοτούμενου 3-κύλινδρου με 120 PS ή του υπερτροφοδοτούμενου 4-κύλινδρου κινητήρα 1.4 Τ-GDI με 140 ίππους. Αργότερα η γκάμα θα εμπλουτισθεί με ένα νέο 4-κύλινδρο turbo πετρελαιοκινητήρα 1.6-λίτρων 110 και 136ps.

Tην παρουσία του νέου i30 Fastback θα πλαισιώσει το i30 hatchback, όπου αποτελεί αυτοκίνητο DNA για τη Hyundai καθώς εκφράζει τον Modern Premium χαρακτήρα της μάρκας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ