Skip to main content

Μάρδας: Πρωτόκολλο συνεργασίας με 22 θεματικές ενότητες στην Τυνησία

Υπεγράφησαν δύο μνημόνια συνεργασίας μεταξύ του Enterprise Greece και των Οργανισμών Προώθησης Επενδύσεων και Εξαγωγών της Τυνησίας

Πρωτόκολλο με 22 θεματικές ενότητες, καθώς και διμερή συμφωνία στον τομέα της Υγείας υπέγραψε στην Τυνησία, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας, όπου μετέβη, επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας, για τη 10η Σύνοδο της Μεικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας-Τυνησίας.
 
Παράλληλα, υπεγράφησαν δύο μνημόνια συνεργασίας μεταξύ του Enterprise Greece και των Οργανισμών Προώθησης Επενδύσεων και Εξαγωγών της Τυνησίας.
 
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι δύο πλευρές συμφώνησαν ως προς τη διεξαγωγή συνάντησης ομάδας εμπειρογνωμόνων για την ολοκλήρωση της υπογραφής συμφωνίας στον ναυτιλιακό τομέα, με την οποία θα προωθούνται ειδικότερες δράσεις εκπαίδευσης και παροχής τεχνογνωσίας από την Ελλάδα, καθώς και θέματα εσωτερικής ασφάλειας. Παράλληλα, εξετάστηκαν οι δυνατότητες αδελφοποίησης των αγορών ειδών λαϊκής τέχνης των δύο χωρών, σε συνέχεια σχετικού προγράμματος που υλοποιείται με άλλες χώρες της Β. Αφρικής.