Skip to main content

Πρωτομηνιά με αίθριο καιρό αλλά και τοπικές βροχές μετά το μεσημέρι

Η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη θα φτάσει ως τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Κυριακή και 1η Ιουλίου, δεύτερου μήνα του καλοκαιριού.

Ωστόσο, σποραδικές μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και την Κρήτη, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή άνοδο, ενώ οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, εντάσεως 3-4 μποφόρ και στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, τοπικά έως 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικές βροχές στα γύρω ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη επίσης θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Από το βράδυ ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς.Τις πρωινές ώρες στην Κεντρική Μακεδονία, βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και στα βόρεια υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.