Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018
x

ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ «TOUMBA MAGAZINE» Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ μπορεί να προμηθευτεί ξανά το περιοδικό με αναβαθμισμένο στυλ και να θυμηθεί όλα όσα εκτιλύχθηκαν μέχρι την κατάκτηση του κυπέλλου

Με μόλις 100 συλλεκτικά αντίτυπα επανακυκλοφορεί το «Toumba Magazine Special Edition» από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τα βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟΣ.

Σε μία μοναδική έκδοση με σκληρό εξώφυλλο και χρυσές σελίδες ο κόσμος του «Δικεφάλου» μπορεί να προμηθευτεί ξανά το περιοδικό με αναβαθμισμένο στυλ και να θυμηθεί όλα όσα εκτιλύχθηκαν μέχρι την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Το Toumba Magazine επανακυκλοφορεί σε μόλις 100 αντίτυπα σε μια μοναδική έκδοση που ξεφεύγει από τα στερεότυπα. Αφήνει στην άκρη τους κανόνες γύρω από τα ιστορικής σημασίας βιβλία και αναδεικνύει την ποδοσφαιρική σημειολογία.

Ξεχάστε το σκληρό, κλασικό εξώφυλλο. Ο ΠΑΟΚ είναι ποδοσφαιρική ομάδα και το Toumba Magazine αθλητικό περιοδικό. Το εξώφυλλο, λοιπόν, είναι ειδικά κατασκευασμένο για τον ΠΑΟΚ από το υλικό που φτιάχνονται τα ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Το εξώφυλλο που είναι αφιερωμένο στους ίδιους τους πρωταγωνιστές. Επειδή, όπως γράφεται στο Toumba Magazine «η ιστορία γράφεται από μαχητές . Οσους αψηφούν τη λογική κι ακολουθούν την καρδιά. Εκείνους  που δεν τα παρατάνε ποτέ. Που παλεύουν με πάθος μέχρι να πετύχουν το στόχο τους. Που η τιμή και η δόξα έχει μεγαλύτερη αξία κι από τη νίκη. Αυτούς που φορούν τη φανέλα του ΠΑΟΚ με περηφάνια».

Οι παίκτες που συνέβαλαν στην κατάκτηση του Κυπέλλου 2017 υπογράφουν με χρυσά γράμματα την έκδοση δίνοντας της ακόμα μεγαλύτερη συναισθηματική αξία. Χρυσές είναι και οι σελίδες ολόκληρου του Toumba Magazine. Για τον προφανή συλλογισμό.

Το συλλεκτικό Toumba Magazine είναι από σήμερα διαθέσιμο για προπαραγγελία μέσω του store.paokfc.gr στην τιμή των 29,95 ευρώ με δωρεάν έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

Αν δεν εξαντληθούν τα 100 αντίτυπα που θα τεθούν προς πώληση, το Collectors Issue θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες στο PAOK FC Official Store και επιλεγμένα βιβλιοπωλεία του ΙΑΝΟΥ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ