Skip to main content

Προαναγγέλλει ανάληψη αντιδημαρχίας πριν απο τον Μπουτάρη!

Ποια είναι η δημοτική σύμβουλος που προανήγγειλε τον διορισμό της σε θέση αντιδημάρχου, πριν ο Γιάννης Μπουτάρης κάνει τις σχετικές συζητήσεις.

του Δημήτρη Παπανίκου

Η δημοτική σύμβουλος Άννα Αγγελίδου Πολυχρονιάδου προαναγγέλλει ουσιαστικά τον διορισμό της σε θέση αντιδημάρχου, πριν καν ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης κάνει τις σχετικές συζητήσεις με τα στελέχη της παράταξής του και πριν να προβεί εκείνος, όπως συνηθίζεται, στις σχετικές ανακοινώσεις.

Συγκεκριμένα, η κ. Αγγελίδου Πολυχρονιάδου απέστειλε σήμερα επιστολή (δείτε την ΕΔΩ) προς τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου των ΚΑΠΗ του δήμου με την οποία μεταξύ άλλων σημειώνει ότι «πριν από την ανάληψη των νέων μου καθηκόντων αισθάνομαι την ανάγκη ως απερχόμενη πρόεδρος να σας αποχαιρετήσω και να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την δημιουργική και επιτυχημένη συνεργασία μας». Εν συνεχεία αφού αξιολογεί η ίδια το έργο της στα ΚΑΠΗ ως επιτυχημένο, κάνοντας έναν πολύ σύντομο απολογισμό, καταλήγει στην επιστολή της αναφέροντας: «Κλείνοντας θα ήθελα να δηλώσω ότι και από τη νέα μου θέση θα είμαι κοντά σας για οποιαδήποτε νέα συνεργασία».

Είναι προφανές ότι η νέα θέση στην οποία αναφέρεται η κ. Αγγελίδου Πολυχρονιάδου δεν είναι άλλη από θέση αντιδημάρχου, καθώς το αργότερο ως το τέλος του μήνα αναμένεται να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις από τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη.

Πάντως, δημοτικοί σύμβουλοι στους οποίους διέρρευσε η σχετική επιστολή προέβησαν σε ιδιαίτερα αρνητικά σχόλια η συγκεκριμένη κίνηση καθώς κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί στον δήμο Θεσσαλονίκης, ούτε επί εποχής Παπαγεωργόπουλου ούτε φυσικά επί Μπουτάρη. Μάλιστα, η προαναγγελία γίνεται σε ημέρα κατά την οποία ο δήμαρχος απουσιάζει σε ταξίδι στο Ισραήλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr,  υψηλόβαθμα στελέχη του Ποταμιού, στο οποίο πρόσκειται η κ. Αγγελίδου Πολυχρονιάδου, έχουν εισηγηθεί θετικά στον δήμαρχο για την τοποθέτησή της στη θέση της αντιδημάρχου.