Skip to main content

Προβοκάτσια φοβάται ο ΠΑΟΚ στη Λαμία - Το μήνυμα Γ. Σαββίδη

Ο Γιώργος Σαββίδης ζήτησε από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να μη μεταβούν στη Λαμία για το εκτός έδρας ματς του «Δικεφάλου», το Σάββατο

Έκκληση στους οπαδούς του ΠΑΟΚ να μη δώσουν το «παρών» στον αγώνα με τη Λαμία κόντρα στην ομώνυμη ομάδα το Σάββατο, για την 22η αγωνιστική της Super League, απηύθυνε ο Γιώργος Σαββίδης, μέλος του ΔΣ του Δικεφάλου και υιός του ισχυρού άνδρα του συλλόγου, Ιβάν Σαββίδη.

Μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Σαββίδης ζήτησε από τον «ασπρόμαυρο κόσμο» να μην ακολουθήσει την ομάδα γιατί «υπάρχει σοβαρός κίνδυνος πρόκλησης και προβοκάτσιας».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, όπως διαρρέεται, η ΠΑΕ Λαμία δεν προτίθεται να κυκλοφορήσει εισιτήρια για τον επικείμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αφήνοντας ανοικτές τις θύρες του γηπέδου της μόνον για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Ξέρω ότι για αυτό που θα πω, μερικοί θα ξινίσουν, άλλοι θα εκνευριστούν και κάποιοι θα συμφωνήσουν. Όμως η θέση ευθύνης που κατέχω δεν μου δίνει περιθώρια... Σας προτρέπω λοιπόν να μην μεταβεί ΚΑΝΕΝΑΣ στη Λαμία, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος πρόκλησης και προβοκάτσιας. Έμειναν 9 τελικοί και όλοι σας είσαστε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. Μόνο με ενδεχόμενη τιμωρία θα μας στερήσουν αυτό που μας ανήκει. Δεν τους κάνουμε τη χάρη...».