Ψήφισμα ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ για την απώλεια του Παναγιώτη Παπαδόπουλου

Η απώλεια του αφήνει σημαντικό κενό στον επιχειρηματικό κόσμο της Θεσσαλονίκης και τον Επιμελητηριακό Θεσμό της χώρα, αναφέρει η Διοικητική Επιτροπή

Τη βαθιά της οδύνη για την αιφνιδιαστική, αδόκητη απώλεια του Προέδρου του ΒΕΘ και μέλους της Διοίκησης της ΑΝΕΜ κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλου, εκφράζει σε ψήφισμά της η Διοικητική Επιτροπή της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ.

Όπως αναφέρεται, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος υπήρξε επιτυχημένος πρόεδρος του ΒΕΘ, άξιος επιχειρηματίας και εξέχον μέλος της επιχειρηματικής κοινότητας της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων με έντονη κοινωνική δραστηριότητα. «Με ανιδιοτέλεια, εργατικότητα και ζήλο στήριξε καθ’ όλη τη διάρκεια της προεδρικής του θητείας στο ΒΕΘ την πορεία της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ», συμπληρώνεται και προστίθεται:

«Η απώλεια του αφήνει σημαντικό κενό στον επιχειρηματικό κόσμο της Θεσσαλονίκης και τον Επιμελητηριακό Θεσμό της χώρας. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Η Διοικητική Επιτροπή της ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, «μέσα σε κλίμα έντονης θλίψης σε έκτακτη συνεδρίασή της», ομόφωνα αποφάσισε:

1.    Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα.
2.    Να παραστεί στην κηδεία του εκλιπόντος και να καταθέσει στεφάνι.
3.    Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τύπο.