Skip to main content

Ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο- Σε θέση μάχης τα συνδικάτα

Τα οικογενειακά επιδόματα και η ειδική απαρτία για την κήρυξη απεργίας στα πρωτοβάθμια σωματεία αναδεικνύονται ως μείζονα ζητήματα

Ψηφίζεται απόψε το βράδυ στην Ολομέλεια της Βουλής το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της γ' αξιολόγησης.

Τα οικογενειακά επιδόματα και η εισαγωγή ειδικής απαρτίας για την κήρυξη απεργίας στα πρωτοβάθμια επιχειρησιακά σωματεία αναδεικνύονται ως μείζονα ζητήματα της αντιπαράθεσης.

Κορυφώνονται σήμερα οι κινητοποιήσεις ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται το βράδυ στη Βουλή. Οι συρμοί του μετρό, του τραμ, του ηλεκτρικό, αλλά και λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα παραμείνουν ακινητοποιημένα όλο το 24ωρο, ενώ κανονικά θα εκτελούνται τα δρομολόγια στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας και στον προαστιακό σιδηρόδρομο.

Λόγω της τρίωρης στάσης εργασίας που έχουν εξαγγείλει για σήμερα οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, καμία πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί από και προς το ελληνικό αεροδρόμιο.

Την αποχή από τα καθήκοντά τους για σήμερα λόγω της επικείμενης ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, αποφάσισαν οι πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.