Skip to main content

«Ψήνεται» η πρόταση για την εξαγορά της ΠΑΕ Άρης

Πότε και πώς αναμένεται να εκδηλωθεί το ενδιαφέρον του επενδυτικού ομίλου για την εξαγορά του ποδοσφαιρικού Άρη, ποιος ο ρόλος της Λέσχης Φίλων του Συλλόγου.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η υπόθεση εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Άρης από όμιλο Ελλήνων επενδυτών, εκπρόσωπος του οποίου είναι γνωστός Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας, όπως είχε αποκαλύψει πρώτη η Voria.gr.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η πρόταση των επενδυτών βρίσκεται υπό διαμόρφωση και εκτιμάται ότι θα αφορά στην εξαγορά της ΠΑΕ μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, η οποία προσδιορίζεται χρονικά μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2011. Να σημειωθεί ότι σε πρώτη φάση το ενδιαφέρον των επενδυτών θα εκδηλωθεί για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου.

Όπως διαβεβαιώνουν κύκλοι που βρίσκονται κοντά στους ενδιαφερόμενους επενδυτές, καθοριστικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις θα παίξει η Λέσχη Φίλων Άρη, καθώς ο όμιλος επιθυμεί πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε κίνηση να έχει διασφαλίσει τη συναίνεση των θεσμικών οργάνων του Συλλόγου.