Skip to main content

Ψωμιάδης: Αν με ενδιαφέρει ένας δήμος είναι της Θεσσαλονίκης

Εκεί από όπου ξεκίνησε την πολιτική σταδιοδρομία του εκεί θέλει να την κλείσει. Προηγούνται πάντως οι εθνικές εκλογές όπου δηλώνει βέβαιη συμμετοχή.

Τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να διεκδικεί περιφερειακό δήμο του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα το δήμο Θερμαϊκού, δίνει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, με δήλωσή του πριν από λίγο.

Ο κ. Ψωμιάδης διευκρινίζει μάλιστα ότι τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει, όμως επαναλαμβάνει ότι το κλείσιμο της πολιτικής σταδιοδρομίας του θα γίνει στην τοπική αυτοδιοίκηση. Όχι όμως στο δήμο Θερμαϊκού, καθώς αυτός δήμος που τον ενδιαφέρει είναι ο κεντρικός.

Πάντως, οι προτεραιότητές του είναι πρωτίστως τα προσωπικά του ζητήματα και ακολούθως οι εθνικές εκλογές, όπου τονίζει ότι θα συμμετέχει σίγουρα και τελευταία η διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, από όπου ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του και όπου θέλει να την ολοκληρώσει.

Η δήλωση του κ. Ψωμιάδη είναι η εξής: «Επειδή οι φήμες ξεπέρασαν και τα όρια της φαιδρότητας, οφείλω να ξεκαθαρίσω δημόσια τα εξής: επανειλημμένα έχω δηλώσει πως θέλω να κλείσω την πολιτική μου σταδιοδρομία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με απόλυτη προτεραιότητα εκεί απ' όπου ξεκίνησα, στον κεντρικό Δήμο της πόλης. Πλην όμως, καλούμαι πρώτα να ξεπεράσω δικά μου, προσωπικά ζητήματα, ενώ δεν με αφήνουν αδιάφορο και οι επόμενες εθνικές εκλογές, όπου μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη η συμμετοχή μου. Στο πλαίσιο αυτό, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς πως η ανάμιξη του ονόματος μου σε εκλογικά σενάρια που αφορούν άλλους δήμους του Νομού Θεσσαλονίκης είναι προϊόν μυθοπλασίας και τίποτα περισσότερο».