Skip to main content

Πτώση της θερμοκρασίας και νεφώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Το βράδυ είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα γύρω ορεινά ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Τοπικές βροχές ή όμβροι αναμένονται σήμερα Πέμπτη στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ενώ σποραδικές καταιγίδες ενδέχεται να σημειωθούν στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις αναμένονται επίσης στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας με βελτίωση του καιρού από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο, που σταδιακά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες μέχρι το βράδυ οπότε είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και το βράδυ πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται επίσης νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη Μακεδονία θα σημιεωθούν παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών όμβρων. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 και το βράδυ πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 7, που σταδιακά θα στραφούν σε βόρειους 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.