Skip to main content

Πυρκαγιά στο εργοστάσιο της Agronuts στη Λάρισα

Στις φλόγες τυλίχθηκαν λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα οι αποθήκες εργοστασίου επεξεργασίας ξηρών καρπών της εταιρείας Agronuts στο Συκούριο Λάρισας.
Στις φλόγες τυλίχθηκαν λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα οι αποθήκες εργοστασίου επεξεργασίας ξηρών καρπών της εταιρείας Agronuts, στο Συκούριο Λάρισας. Η φωτιά, που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, πήρε γρήγορα διαστάσεις, λόγω των εύφλεκτων υλικών που βρισκόταν αποθηκευμένα στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

Στο σημείο έσπευσαν περισσότερα από 10 οχήματα της Πυροσβεστικής από ολόκληρη τη Θεσσαλία με τουλάχιστον 30 άνδρες που έδωσαν πολύωρη μάχη με τις φλόγες. Τελικά, η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο το πρωί, χωρίς να επεκταθεί στους χώρους διοίκησης και τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου. Λίγο μετά τις 11 το πρωί έσβησαν και οι τελευταίες φλόγες, αλλά στις αποθήκες του εργοστασίου έχουν παραμείνει δυνάμεις της Π.Υ. Λάρισας, υπό το φόβο αναζωπύρωσης.

Ευτυχώς, την ώρα της πυρκαγιάς, δεν υπήρχαν εργαζόμενοι στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου και δεν κινδύνεψε καμία ανθρώπινη ζωή.