Skip to main content

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου (φωτο + video)

Πλήθος κόσμου παρέστη στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών αποχαιρετώντας τον εμβληματικό ηγέτη του Παναθηναϊκού, η σορός ο οποίος τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών για να απευθύνει τον τελευταίο χαιρετισμό στον σπουδαίο Παύλο Γιαννακόπουλο.

Χιλιάδες κόσμου –πολιτικοί, φίλαθλοι και μέλη του Παναθηναϊκού, πρώην και νυν αθλητές, προπονητές και παράγοντες του ελληνικού αθλητισμού- αποχαιρέτησαν τον εμβληματικό ηγέτη των «πράσινων», η σορός του οποίου τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα.

Μεταξύ άλλων, ξεχώρισαν οι παρουσίες του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλος, του Κώστα Καραμανλή, του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, της Φώφη Γεννηματά, του Σταύρου Θεοδωράκη καθώς και άλλων εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας.

Το «παρών» στην εξόδιο ακολουθία του εμβληματικού ηγέτη του Παναθηναϊκού έδωσαν, επίσης, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης, όπως και οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Γιάννης Μπουρούσης, Δημήτρης Πεδουλάκης, και πολλοί ακόμη άνθρωποι του μπάσκετ και γενικότερα του αθλητισμού.
 
Στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών κατέφθασαν, επίσης, οι «ισχυροί άνδρες» της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ στεφάνι απέστειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης.

Η κηδεία ακολούθησε σε στενό οικογενειακό κύκλο.