Skip to main content

Ραντεβού του Γιώργου Βασιλειάδη με τους προέδρους των ΠΑΕ

Η κυβέρνηση και ο υφυπουργός Αθλητισμού διαμηνύουν προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν τους ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος ακόμη και ενός Grexit

Τα τελευταία γεγονότα και η απόφαση της κυβέρνησης να διακόψει επ΄ αόριστον το πρωτάθλημα της Super League έχουν προκαλέσει αναστάτωση στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Έτσι, μετά τη σημερινή συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής, Γιώργο Στράτο, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης θα συναντήσει και τους προέδρους των ΠΑΕ της Λίγκας, ύστερα από δική του πρωτοβουλία.

Το ζητούμενο, βεβαίως, είναι πού μπορεί να βρεθεί σύγκλισης, καθώς η κυβέρνηση και ο ίδιος ο πολιτικός προϊστάμενος του ελληνικού Αθλητισμού διαμηνύουν προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν τους ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος ακόμη και ενός Grexit.

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν ταχθεί ευθέως (έμμεσα η Ένωση) κατά της διακοπής, ενώ ο κ. Στράτος, ως εκπρόσωπος του συνεταιρισμού, επίσης εξέφρασε την πλήρη διαφωνία του, οπότε το αποτέλεσμα αναμένεται με ενδιαφέρον.