Τρίτη 21 Αυγούστου 2018
x

ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Γνήσια ρεμπέτισσα και μια από τις εκφραστικότερες εκπροσώπους του είδους, η Μαριώ, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να εμφανιστεί πρώτη φορά στο Μέγαρο.

Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης ενορχηστρώνει ρεμπέτικα τραγούδια που αγαπήσαμε!

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, η μεγάλη ρεμπέτισσα Μαριώ, έχοντας παρέα τον συνθέτη και σολίστα του μπουζουκιού Δημήτρη Λίβανο, τον μαέστρο και πιανίστα Παναγιώτη Παπαγεωργίου, αλλά και την εξαιρετική συμφωνική ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης σε μία συνάντηση που συμβαίνει για πρώτη φορά, παρουσιάζοντας ένα αφιέρωμα τιμή στο ρεμπέτικο τραγούδι και στην ίδια.

Γνήσια ρεμπέτισσα και μια από τις εκφραστικότερες εκπροσώπους του είδους, η Μαριώ, επιστρέφει στην πατρίδα της, τη Θεσσαλονίκη, για να εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Μέγαρο Μουσικής της πόλης.

Όταν την ρωτήσανε τι την έφερε στον κόσμο του τραγουδιού, απάντησε «το ρεμπέτικο τραγούδι από το γραμμόφωνο και ο πατέρας μου που ήταν μουσικός», αλλά και «τα σμυρνέϊκα που τα άκουγα από την κούνια μου γιατί τα τραγούδαγε η μάνα μου».

Αυτός είναι ο κόσμος της Μαριώς. Το ρεμπέτικο τραγούδι. Που το υπηρετεί με συνέπεια περισσότερο από 50 χρόνια.

Ενορχήστρωση: Γιώργος Παγιάτης

Μουσική Επιμέλεια: Παναγιώτης Παναγιώτης

Εισιτήρια πωλούνται από τα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, τα εκδοτήρια στην πλατεία Αριστοτέλους και ηλεκτρονικά από το Viva.gr

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

28ευρώ, 23, 18, 13, 10

10 ευρώ  (ΑΜΕΑ, κάτοχοι κάρτας ανεργίας)
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ