Skip to main content

Ροντρίγκες: Θα ταιριάξει στο σύστημα του ΠΑΟΚ ο Μποάκι

Στην ενδεχόμενη μεταγραφή του Ρίτσμοντ Μποάκι στον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπρόντμπι ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Μετά το τέλος της ολοκλήρωσης της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Μπρόντμπι στη Δανία ο Γκάρι Ροντρίγκες αναφέρθηκε στην ενδεχόμενη μεταγραφή του Ρίτσμοντ Μποάκι στο «Δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Δουλέψαμε καλά για τα παιχνίδια αυτά κάναμε καλές εμφανίσεις και γι’ αυτό περάσαμε στους ομίλους. Στη Θεσσαλονίκη κάναμε σπουδαίο παιχνίδι. Ηταν σημαντικό πως πετύχαμε πολλά γκολ. Σήμερα δεν ήμασταν τόσο καλοί, σημασία έχει όμως πως δεν χάσαμε και περάσαμε στους ομίλους».

Για τη συνέχεια: «Να συνεχίσουμε έτσι. Να δουλεύουμε σκληρά. Μακάρι να πάμε καλά στους ομίλους και να φέρουμε νίκες για τον κόσμο μας».

Για τον ίδιο: «Νιώθω καλά εδώ. Μου αρέσει που παίζω που κάνω τα πάντα για την ομάδα. Σημασία έχει πως πάει ο ΠΑΟΚ όμως όχι εγώ. Κάνουμε σκληρή δουλειά και αυτό θα φανεί. Εμείς επικεντρωνόμαστε ήδη στο επόμενο παιχνίδι, αυτό κοιτάμε αυτό μας νοιάζει».

Για τον Μποάκι και το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ: «Παίξαμε ένα χρόνο μαζί. Είναι φίλος μου, είναι ένας νεαρός, γρήγορος επιθετικός, που νομίζω ότι θα ταιριάξει στο σύστημα μας. Μιλάμε σχεδόν καθημερινά και του είπα να έρθει».