Skip to main content

Ροντρίγκο Σαν Μιγκέλ: Να σπάσουμε τον ρυθμό του ΠΑΟΚ

«Εάν στον επόμενο αγώνα κάνουμε το δικό μας παιχνίδι θα μπορέσουμε να καλύψουμε τη διαφορά», δήλωσε ο παίκτης της Τενερίφης

Για την ήττα της Τενερίφης από τον ΠΑΟΚ αλλά και τον επαναληπτικό αγώνα στα Κανάρια νησιά μίλησε ο Ροντρίγκο Σαν Μιγκέλ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο παίκτης της ισπανικής ομάδας στην ιστοσελίδα «endorsal.com».

Για τον αγώνα και την ήττα από τον ΠΑΟΚ: «Το παιχνίδι ήταν σε αργό ρυθμό και αυτό βοήθησε τον ΠΑΟΚ να είναι μπροστά στο σκορ. Δεν βρήκαμε τις λύσεις που θέλαμε και αυτό μας στοίχησε την ήττα. Το καλύτερο όμως σε αυτή την ήττα ήταν το αποτέλεσμα και η διαφορά. Εάν στον επόμενο αγώνα κάνουμε το δικό μας παιχνίδι θα μπορέσουμε να καλύψουμε τη διαφορά».

Για τα πολλά άστοχα τρίποντα: «Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε όπως σε κάθε αγώνα και αυτό ήταν το πρόβλημα μας. Έχουμε την ποιότητα στο ρόστερ μας και στις 8 Μαρτίου θα είμαστε πολύ διαφορετικοί. Θα είναι ένας αγώνας τελικός για εμάς».

Για τον επόμενο αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης: «Αυτοί μπορεί να είναι πρώτοι στην Ευρωλίγκα, αλλά είναι ένα ντέρμπι πρωτιάς στο πρωτάθλημα της Ισπανίας. Το γήπεδο όμως θα είναι γεμάτο, όπως στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα και στα άλλα ντερμπι. Δεν πρέπει να έχουμε άγχος και να κάνουμε το παιχνίδι μας ανεξαρτήτως αντιπάλου. Μόνο έτσι μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη».