Skip to main content

Ρόβας: Ευλογία ο Ηρακλής, θα είμαστε εντυπωσιακοί στη συνέχεια

«Ο Τουτζιάρης, ο Παπαϊωάννου, ο Κατσιαμπής, προκαλούν ρίγος σε εμάς, προσπαθούμε να κερδίζουμε μέσα από τις συμβουλές τους», είπε ο φορ του «Γηραιού»

Για το γεγονός πως ο Ηρακλής ανέβηκε στην πρώτη θέση, για τα γκολ του αλλά και για την προσφορά των Τουτζιάρη, Παπαϊωάννου και Κατσιαμπή στον «Γηραιό» αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Arena», ο Χρήστος Ρόβας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο επιθετικός των «κυανολεύκων»:

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον Πιερικό: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Διαθέτουμε ποιότητα και βάθος κι έτσι καταφέραμε να κάνουμε μία πολύ σημαντική νίκη, όπως αποδείχθηκε, αφού στραβοπάτησε ο Άρης Παλαιοχωρίου και πλέον είμαστε πρώτοι».

Για το ότι όλα εξαρτώνται πλέον από τον Ηρακλή: «Δεν μπορούμε να κάνουμε λάθη πλέον. Η ομάδα έχει δέσει και θεωρώ ότι από εδώ και πέρα θα είμαστε εντυπωσιακοί. Κάναμε μία πολύ σημαντική νίκη, την πιο σημαντική για εμένα μέσα την Αριδαία με τον Αλμωπό».

Για το αν επηρεάζουν τον τρόπο παιχνιδιού του Ηρακλή τα γήπεδα της κατηγορίας: «Στο γήπεδό μας, επειδή είναι μεγαλύτερο, δείχνουμε την ποιότητά μας. Από την άλλη όταν αγωνιζόμαστε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, τότε τα κερδίζουμε με την ψυχή και την θέλησή μας. Αυτό έγινε και στην Αριδάια. Μπορεί να μην παίξαμε όπως θα ήθελε ο κόσμος που μας ακολούθησε, αλλά δεν παίξαμε καλά, αλλά αυτό που κοιτάμε πρώτα είναι το αποτέλεσμα».

Για τις τελευταίες αγωνιστικές: «Για να πω την αλήθεια και πριν από το χθεσινό παιχνίδι πίστευα ότι όλα εξαρτώνται από εμάς. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει άλλο στραβοπάτημα. Έχουμε δέσει πολύ με τα υπόλοιπα παιδιά. Έχουμε καλούς παίκτες και μετά και πριν τις μεταγραφές. Ο Μεντί, ο Τάι και ο Κωστούλας, πέρα από την ποιότητα που έχουν, είναι πολύ καλά παιδιά και ανεβάζουν το επίπεδο ολόκληρης της ομάδας».

Για τις μέχρι τώρα επιδόσεις του: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο Ηρακλής να ανέβει την κατηγορία. Μπορεί να έχω 17 γκολ σε 16 παιχνίδια, αλλά αυτό έγινε με την βοήθεια της ομάδας. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκοράρω, γιατί μέσα από την ομάδα φαίνομαι κι εγώ. Είναι μοναδικό συναίσθημα να σκοράρεις. Με βοηθάει και η χημεία που υπάρχει με τον Βασίλη Παπαδόπουλο, αλλά και με όλα τα υπόλοιπα παιδιά. Αυτή τη στιγμή είναι ευλογία για όλους που βρισκόμαστε στον Ηρακλή».

Για το αν δίνει κίνητρο στους παίκτες ότι παίζουν για μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ηρακλής: «Ξεκινάμε από το πιο βασικό. Από έναν κόσμο που αγαπά πραγματικά την ομάδα. Δεν συμβαίνει παντού αυτό. Την φανέλα του Ηρακλή την έχουν φορέσει τεράστιοι ποδοσφαιριστές και αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο. Ο Ηρακλής δεν ανήκει ούτε στην δεύτερη, ούτε στην τρίτη κατηγορία. Ανήκει στα ψηλά στρώματα της Super League».

Για το ξεκίνημα της σεζόν: «Αυτό που έγινε είναι απίστευτο. Δέσαμε κατευθείαν. Αν σε μία ομάδα πρέπει να δίνει κανείς το 100%, εμείς έπρεπε να δώσουμε το 150%, γιατί ξεκινήσαμε τη χρονιά πολύ γρήγορα. Μας βοήθησαν πολύ οι άνθρωποι που βρίσκονται στην διοίκηση, γιατί έχουν καταφέρει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Τουτζιάρης, ο Παπαϊωάννου, ο Κατσιαμπής, προκαλούν ρίγος σε εμάς και προσπαθούμε να κερδίζουμε μέσα από τις συμβουλές τους. Είναι εκπληκτικό συναίσθημα ανθρώπους που τους έζησες ως φίλαθλος, να τους έχεις δίπλα σου στα αποδυτήρια και να σε συμβουλεύουν».