Skip to main content

Ryanair: 5 εκατ. εκπτωτικά εισιτήρια για τη Black Friday

20% έκπτωση σε 5 εκατομμύρια θέσεις για ταξίδια από το Δεκέμβριο μέχρι τον Απρίλιο, διαθέσιμες μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής

Τριήμερη προσφορά με εκπτώσεις εν όψει της Black Friday ανακοίνωσε σήμερα η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, Ryanair.

Οι επιβάτες της εταιρείας μπορούν να επωφεληθούν με 20% έκπτωση σε 5 εκατομμύρια θέσεις για ταξίδια από το Δεκέμβριο μέχρι τον Απρίλιο, διαθέσιμες μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής (24:00). Σύμφωνα με την εταιρεία, οι πελάτες θα πρέπει να συνδεθούν άμεσα στο Ryanair.com, πριν το τέλος του Σαββατοκύριακου, ώστε να μην χάσουν τις τελευταίες προσφορές ενόψει του ‘Black Friday’.

O Robin Kiely της Ryanair δήλωσε: «Σήμερα προσφέρουμε 20% έκπτωση σε 5 εκατομμύρια θέσεις για ταξίδια από το Δεκέμβριο μέχρι τον Απρίλιο, διαθέσιμες μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στο Ryanair.com, σήμερα η μέσα στο Σαββατοκύριακο, ώστε να μην χάσουν τις τελευταίες προσφορές μας!

» Παράλληλα, ενόψει της Black Friday’, προσφέρουμε 20%  έκπτωση σε όλες τις παραδοτέες αποσκευές, πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής, εξασφαλίζοντας ακόμα χαμηλότερους ναύλους για το επιβατικό κοινό».