Σάββατο 21 Ιουλίου 2018
x

RYANAIR: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 45 ΝΕΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ

Ο συνολικός αριθμός των πιλότων που έχουν προσληφθεί από την εταιρεία από την 1η Ιανουαρίου 2018, ανέρχεται σε 867, όπως αναφέρθηκε σε εκδήλωση.

Την πρόσληψη 45 νέων πιλότων ανακοίνωσε χθες, Πέμπτη 12 Οκτωβρίου η Ryanair. Ο Chief Pilot της Ryanair, Ray Conway τους παρουσίασε μαζί με τα «φτερά» τους σε μια εκδήλωση στα γραφεία της Ryanair στο Δουβλίνο.

Ο συνολικός αριθμός των πιλότων που έχουν προσληφθεί από την εταιρία από 1 Ιανουαρίου του έτους που διανύουμε, ξεπερνάει τους 860.

«Η Ryanair συνεχίζει να προσλαμβάνει και να εκπαιδεύει τους καλύτερους πιλότους σε εβδομαδιαία βάση, καθώς ο στόλος και η διεθνής ομάδα των πιλότων μας αναπτύσσεται συνεχώς», δήλωσε ο Ray Conway, Chief Pilot της Ryanair και πρόσθεσε:

«Οι εργαζόμενοι που "πετούν" για τη Ryanair είναι οι καλύτεροι στον τομέα τους και δεν είναι έκπληξη το οτι συνεχίζουμε να προσελκύουμε εκατοντάδες πιλότους οι οποίοι κάνουν αίτηση στην Ryanair ερχόμενοι από άλλες αεροπορικές εταιρίες, και αποφασίζουν να εργαστούν για τη Ryanair για την ηγετικές στον τομέα της αποδοχές, τις εξαιρετικές εργασιακές συνθήκες, την ασυναγώνιστη εργασιακή εξέλιξη και τα νέα αεροσκάφη».

Ο κ. Conway τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που καλωσορίζω τους 45 νέους πιλότους της Ryanair σήμερα, αυξάνοντας τον αριθμό τους σε 255 μόνο για τους τελευταίους 3 μήνες, και 867 για όλο το έτος που διανύουμε» και κατέληξε:

«Ανυπομονώ να καλωσορίσω πολλούς περισσότερους καθώς διευρύνουμε το δικτυό μας και ο στόλος μας και οι αριθμοί των επιβατών μας θα αυξάνονται συνεχώς τους επόμενους μήνες και έτη».

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ